Best av alt er at den smaker så godt samtidig som den er godt tilpasset januarbudsjettet. Ikke minst er den lett å tilpasse til en enda grønnere januarmeny.
Og ikke minst utnytter den en undervurdert ressurs - nemlig de små grønne som er tilnærmet gratis fra butikkenes frysedisk.
Se alt det gode du kan lage med grønne erter
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Grønn suppe med topping av svinekjøtt, paprika og mais
Fremgangsmåte
Stek kjøtt på høy varme i margarin/olje i en stekepanne. Krydre med salt og pepper. Sett til side. Skjær opp i strimler.
Tips:
Du kan også bruke kjøttrester eller påleggsskinke.
Kok opp erter og buljong og kjør suppen glatt med stavmikser eller i foodprosessor. Smak til med salt og pepper. Tilsett litt mer vann eller buljong om nødvendig.
Tips:
Du kan også bruke hjemmelaget kraft. Eller selvsagt grønnsaksbuljong om du ønsker en vegetarisk versjon.
Fordel kjøtt og mais/paprika i suppeskåler og hell suppen rundt.
Server med godt brød.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 209.50 kr Basisutvalget87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG