Rosenkål i pastaretten er ikke akkurat vanlig og i hvert fall ikke spansk. Men det gir den ekstra metthetsfølelse. Også fordi mengden spekepølse, i dette tilfellet chorizo, må holdes nede i en slik rett.
Her er det brukt spagetti, men alle typer pasta passer. Etter humør og tilgang. Trenger du ideer, eller har du gått deg vill i alle de forskjellige pastatypene som finnes og hva de brukes til? Fortvil ikke - alt du ønsker å vite om pasta finner du her hos Apéritif.
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Pasta med rosenkål, cherrytomat og chorizo
Fremgangsmåte
Kok opp rikelig med saltet vann.
Legg i pastaen sammen med renset rosenkål og kok pastaen etter anvisning på pakken (sammen med rosenkålen). Sil kokevannet fra.
Skjær pølsen i terninger eller strimler og bland dem sammen med pasta og rosenkål.
Bland inn tomater og olje, smak til med salt, pepper og kajennepepper og la retten bli gjennomvarm.
Dryss over hakket frisk basilikum og høvlet parmesan.
Retten er god alene, men du kan også servere litt godt brød ved siden av.
Tips: Du kan godt bruke en god spekeskinke i denne retten i stedet for chorizoen
Her finner du flere deilige pastaretter
Apéritifs store pastaguide - her finner du alt om pasta
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 319.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
89 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG