Tips:
500 gram utvannet klippfisk tilsvarer 200 gram tørket fisk.
Sett stekeovnen på 180 °C. Skjær klippfisken i biter. Skrell potet og løk, og skjær i skiver. Finhakk hvitløk og persille, skjær oliven i ringer, og smilende/hardkokt egg (koketid 6-7 min for romtempererte egg).
Legg potet og løk lagvis i bunnen av en smurt, ildfast form. Ha hvitløk, persille og oliven over og legg klippfiskbitene på toppen.
Hell olivenolje over klippfisken, og kvern over med pepper.
Stek midt i stekeovnen til klippfisken er ferdig og poteten er mør, 35-45 minutter.
Server bacalao toppet med hardkokt egg i skiver, og loff ved siden av.
Se våre andre oppskrifter med klippfisk
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev