Cognacflambért kyllingbryst med kremet skogssoppsuppe og søtpotetpuré
Fremgangsmåte
Begynn med søtpotetpuré. Skrell potetene, legg de i kokende vann og kok til de er møre.
Mens potetene koker, kutt sjampinjongen i grove skiver (pleier å dele dem i tre på langs) og fres de i litt smør på middels høy varme i 3-4 min.
Tilsett kremfløte og kyllingkraft og la det småkoke i ca 10 min. Rør inn crème fraiche og litt melk for å oppnå ønsket konsistens.
La den stå på svak varme til resten er ferdig til servering. Suppen skal være nokså tykk, og kremaktig.
Når potetene er ferdige, mos dem med potetmoser, og bland inn krydder og melange for å oppnå fin puré.
Legg puréen over i en ildfast form og grill den under forvarmet grill (200 grader) i noen minutter (til du ser det begynner å brune seg på toppen).
Ta ut av stekepannen og la dem hvile i et par min. Hold stekepannen varm imens.
Skjær kyllingfiletene på skå i serveringsstykker, og legg tilbake i stekepannen.
Tilsett cognac og tenn på. Hold pannen i bevegelse mens cognac`en brenner ut.
Pass på å legge puréen forsiktig over fra ildfastformen for å beholde grill-skorpen.
Skogssoppsuppe serveres i et lite glass ved siden.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 179.90 kr Basisutvalget89 POENG
-
86 POENG