Til daglig finner du Roger hos Charles & De i Sandnes, altså hos den tidligere verdensmester fra 2003, Charles Tjessem.
Årets kokk - Roger Malmin
Roger vant Norgesmesterskapet i Kokkekunst så tidlig som i 2002. Dette blir hans andre opptreden i Årets kokk.
Redaksjonen
21 Mars 2007 - 12:00
Europa rundt
Roger har streifet Europa rundt etter kulinarisk inspirasjon og kan se tilbake på opphold i Frankrike, Tyskland og Danmark i tillegg til Craig's Kjøkken, Bagatelle og Skarsnuten her hjemme.
Tøff oppgave
Som mange av Norges fremadstormende kokker, har han også vært commis på Gastronomisk Institutt i en toårs periode. Årets kokk blir en tøff oppgave for ham med to meget ufordrende råvarer.
Kandidat 5: Roger Malmin.
Kommer fra: Sandnes i Rogaland.
Født: 19/10-1978.
Suksessoppskrift: 10 timers dag med full konsentrasjon for den perfekte kombinasjonen av teknikk og smak.
Erfaring:
2006- Charles & De, Sandnes. Kjøkkensjef.
2005-2006 Craig's Kjøkken og Bar, Stavanger. Kjøkkensjef.
2004-2005 Skarsnuten/Harahorn, Hemsedal. Souschef/ Kjøkkensjef.
2002-2004 Restaurant Bagatelle, Oslo. Kokk.
2001-2002 Marie Louise, Odense, Danmark. Commis/studietur. Hotel Perm,
Hamburg, Tyskland. Clos de Chimes, St Bonnet le Froid, Frankrike.
Restarant Bagatelle, Oslo.
1998-2000 Gastronomisk Instiutt, Stavanger. Commis.
1996-1998 Atlantic Hotell, Stavanger. Lærling.
Utdannelse:
2000 Diplomkokk, Gastronomisk Institutt, Stavanger.
1994-1995 Kokkefag, Hinna VGS, Stavanger.
Konkurranser:
2003 Årets Kokk, 4. plass.
2002 Norgesmesterskap i kokkekunst, 1. plass.
Forsiden akkurat nå