Til daglig finner du Roger hos Charles & De i Sandnes, altså hos den tidligere verdensmester fra 2003, Charles Tjessem.
Årets kokk - Roger Malmin
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Billig-champagne som skiller seg ut
Den er nemlig laget med alle de sju tillatte druesortene i Champagne. Og ordet billig bør stå i anførselstegn.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Beste chianti under 200 kroner
Den koster sågar bare 149,90 og overgår det meste i dette prissjiktet, uansett opprinnelse. Den kommer dessuten fra et middelalderslott.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Slik blir torsken festfin
Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
-
Få plasser igjenKURS I Oslo, 04. FebruarSmak 7 fantastiske viner fra to av de beste spanske vinregionene
-
Ledig plassKURS I Oslo, 20. Februar6 superlekre viner fra Tyskland til nydelig 5-retters fra Klosteret
-
Ledig plassKURS I Oslo, 01. MarsGlad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
Billig-champagne som skiller seg ut
Den er nemlig laget med alle de sju tillatte druesortene i Champagne. Og ordet billig bør stå i anførselstegn.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Beste chianti under 200 kroner
Den koster sågar bare 149,90 og overgår det meste i dette prissjiktet, uansett opprinnelse. Den kommer dessuten fra et middelalderslott.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Håvard Werkland nådde nesten pallen i årets Bocuse d'Or
En fjerdeplass og prisen for beste tallerkenrett føyer Håvard Werkland og det norske teamet inn i en god norsk tradisjon med å gjøre det veldig godt i Bocuse d'Or - verdens tøffeste kokkekonkurranse.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Denne måten å tilberede grønnsaker på er nærmest genial - enten du velger fennikel eller blomkål gjør tapenade susen
Oliven har masse smak og i en tapenade blir den enda fyldigere.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
En klassisk kjøttsuppe smaker fortreffelig på den siste torsdagen i januar
Januar er på tampen, men vinterkulda har ikke bitt fra seg ennå. En rykende varm kjøttsuppe til middag er det som trengs.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Les hele saken