Geir holder til vanlig til på Mathuset Solvold hos tidligere Bocuse d'Or-deltager Odd Ivar Solvold, som briljerte i Lyon i 1987.
Geir har i jobbsammenheng beveget seg i store deler av Sør-Norge (Sandefjord, Oslo, Hemsedal, Bergen og Stavanger) i tillegg til opphold hos Michel Rostang i Paris og Koch i Århus.
Han er med i Årets Kokk for annen gang, og er aller mest opptatt av å sørge for at ishavsrøya blir saftig og perfekt i konsistens og serveres varm. Samtidig skal han lokke ut det beste i smak fra grisen fra Jæren Smak.
Kandidat 2: Geir Skeie.
Kommer fra: Fitjar i Hordaland.
Født: 2/7-1989.
Suksessoppskrift: 45 dager med hardtrening og 5 dager til å roe ned.
Erfaring:
2007- Mathuset Solvold, Sandefjord. Kokk.
2006 Palace Grill, Oslo. Kokk.
2005-2006 Skarsnuten Hotell, Hemsedal. Kokk.
2004-2005 Koch, Århus. Kokk.
2002-2004 Solvolds, Sandefjord. Kokk.
2002 Solsiden, Oslo. Kokk.
2001-2002 Le Canard, Oslo. Kokk.
2001 Solsiden, Oslo. Kokk.
2001 Michel Rostang, Paris. Stacier.
2000 Moldegård, Bergen. Kokk.
2000 Jans mat og vinhus, Stavanger. Lærling.
1998-1999 Finnegårdsstuene, Bergen. Lærling.
Utdannelse:
2004-2005 Vinkelnerutdanning, Nordisk Sommelierskole, Oslo.
1996-1998 Kokkeutdanning 2 år, Fitjar.
Konkurranser:
2006 Årets kokk, uplassert.
2004 Norgesmesterskap i kokkekunst, 3. plass.
2004 Lagleder lærlinger Norgescup, 1. plass.
2004 Nordisk for kokker, 3. plass.
2003 Lagleder lærlinger Vestfold, 1. plass.
2003 Norgesmesterskap i kokkekunst, 1. plass.
2002 Young chef of the year, uplassert.
2001 Young chef of the year, uplassert.