Erling er en kokk med konkurranseteft. Han har gjort det skarpt både i Norgesmesterskapet i Kokkekunst, Nordisk Mesterskap og har allerede vært med i konkurransen Årets Kokk to ganger.
Årets kokk - Erling Stenersen Sundal
Erling Stenersen Sundal er den første kandidaten vi presenterer i forbindelse med Årets kokk 2007.
Redaksjonen
19 Mars 2007 - 13:00
Han driver Flavours og Falcon Crest sammen med blant andre verdens nest beste kokk i 2005, Tom Victor Gausdal.
Erling gleder seg til å tilberede "fløyelsfisken" - altså ishavsrøye - og til å ta i bruk grisen fra Jæren Smak med sin konsistente kvalitet.
Kandidat 1: Erling Stenersen Sundal.
Kommer fra: Herøy i Møre og Romsdal.
Født: 22/5-1974.
Suksessoppskrift: Intensiv og fokusert trening, den gode smaken og nok søvn!
Erfaring:
2005 - Falcon Crest og Flavours, Oslo. Medeier og driver.
2003- Flavours, Oslo. Medeier og driver.
2000-2002 Restaurant Bagatelle, Oslo. Souschef.
1999-2000 Annen Etage, Oslo. Kokk.
1998-1999 Michelle Guerard og Dominique Toulousi, Frankrike. Commis.
1996-1998 Bølgen & Moi, Oslo. Kokk.
1994-1996 Ulstein Hotell/Bølgen & Moi. Lærling.
Utdannelse:
1992-1994 Grunnkurs Herøy VGS og Rauma VGS.
Konkurranser:
2006 Norgesmesterskap i Kokkekunst, 2. plass.
2006 Nordisk Mesterskap i Kokkekunst, 1. plass.
2006 Årets Kokk, 2. plass.
2005 Norgesmesterskap i Kokkekunst, 1. plass.
2001-2004 Medlem, Det Norske Kokkelandslaget.
2002 Årets Kokk, 5. plass.
2001 Nordisk Mesterskap i Kokkekunst, 2. plass.
2000 Norgesmesterskap i Kokkekunst, 1. plass.
1999 Norgesmesterskap i Kokkekunst, 3. plass.
1998 Årets Fiskekokk, 2. plass.
1998 Norgesmesterskap i Kokkekunst, delt 4. plass.
1997 Norgesmesterskap i Kokkekunst, delt 4. plass.
1993 Midtnorsk og Nordnorsk mester for kokke-elever.
Forsiden akkurat nå