17. mars i Oslo - Portugals verdensberømte viner

Smak flere hundre unike og verdensberømte viner fra et av verdens mest spennende vinland - Portugal.
Redaksjonen
23 Februar 2010 - 13:59

Portugal er verdenskjent for sin elegante portvin og madeira, men de siste 25 årene har en revolusjon gitt viner i verdensklasse fra områder som Vinho Verde, Dão, Sétubal, Douro, Bairrada med flere.
 
Denne kvelden får du oppleve portugisisk vinmakerkunst i verdensklasse, møte noen av Portugals mest berømte vinmakere og smak deres prisbelønte viner.
 
Her blir det fort fullt - meld deg på i dag!
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Smak flere hundre viner
Denne kvelden vil du få lære mer om Portugal som vinland, lære om områdene og de enkelte vinene, samtidig med at du får møte menneskene bak dem.
 
Du vil i løpet av denne kvelden ha muligheten til å kunne smake flere hundre forskjellige viner fra ikke mindre enn 32 vinhus som vil være representert under arrangementet.
 
Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="deltakere">Les mer og se hvilke vinhus du får møte her
 
Se hele katalogen allerede i dag
Når du har muligheten til å smake så mange viner kan det være godt å kunne forberede seg litt på forhånd.
 
Ved å følge lenken nedenfor kan du kan selv se hele katalogen for dette unike arrangementet allerede i dag, og begynne å planlegge hvem du vil snakke med og hvilke viner du vil smake.
 
Ta med deg venner og kollegaer og bli med oss på en fabelaktig reise inn i Portugals vinverden.
 
Arrangementet er et samarbeid mellom ViniPortugal og Apéritif. è Meld deg på her (klikk)
 
Kurset er nå avholdt.
 

Tid: 17. mars 2010 kl. 19.30 - 21.30
Pris: kroner 250,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 07.03.09 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

En smak av Portugal i en flaske
ViniPortugal og Apéritif har gleden av å kunne invitere deg til en unik smaking av portugisisk vin.
 
Møt noen av Portugals beste produsenter og smak deres internasjonalt ettertraktede og prisbelønte viner. Følgende vinhus er representert under denne smakingen:
 
• Adega Cartuxa - Fundação Eugénio de Almeida
• Aliança - Vinhos de Portugal S.A.
• Aveleda S.A.
• Bacalhôa Vinhos de Portugal, SA
• Casa Santos Lima
• Caves Messias
• CAARelvas
• Dão Sul - Sociedade Vitivinicola, SA
• DFJ Vinhos e Quinta do Crasto
• Douro Family Estates
• ENOPORT - Exportação de Bebidas, SA
• Granacer - Administraçao de Bens SA
• Herdade da Malhadinha Nova
• Herdade dos Grous
• João Portugal Ramos
• José Maria da Fonseca Vinhos S.A.
• José Viseu Carvalho & Filhos Lda
• Madeira Wine Company S.A.
• Quinta da Alorna Vinhos Lda
• Quinta da Rosa Vinhos SA
• Quinta do Crasto
• Quinta do Noval
• Quinta do Zimbro -Vinhos, Lda
• Quinta dos Cozinheiros - Sociedade Agricola, Lda
• Quinta Nova Nª Sª Carmo
• Ramos Pinto
• Real Companhia Velha
• Saven, S.A.
• Sociedade Agricola da Quinta da Romaneira
• Symington Family Estates, Vinhos Lda.
• Vidigal Wines S.A.
• Vitaca
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Unike druer og viner
De unike druene som dyrkes i Portugal, kombinert med en ny generasjon av unge, ambisiøse vinmakere, sikrer stadig bedre viner. Portugal er landet der kombinasjonen av gamle tradisjoner og innovasjon skaper helt unike viner.
 
Det dyrkes i overkant av 300 druesorter i Portugal som ikke blir finnes noen andre steder i verden. Blant disse finner du touriga nacional, baga, tinta barocca, tinto cão, jaen, castelão, alvarinho, arinto og trincadeira, for å nevne noen få.
 
Det har blitt dyrket vindruer og lagd vin i Portugal siden fønikernes tid ca 600 år f.Kr. Etter innlemmelsen av Portugal i EU i 1986, og den påfølgende innføringen av et appellasjonsystem, har man sett en revolusjonerende kvalitetsøkning på vinene, og Portugal regnes i dag som et av verdens viktigste vinproduserende land.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her