Gulrøtter er anvendelig til så mye. Også til å lage en deilig chutney.
Gulrøtter er anvendelig til så mye. Også til å lage en deilig chutney.
Grønnkål er er fantastisk råvare og kan brukes til så mye, særlig pesto. Server gjerne på litt godt brød ved siden av pastaretten
Det er veldig enkelt å lage din egen remulade. Den smaker mye bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Pesto er en klassisk italiensk saus som oftest serveres kald sammen med nykokt pasta.
På 15 minutter lager du en herlig tomat- og hvitløksmajones som passer ypperlig til mange grillretter.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Salsa er tilbehøret til taco og andre meksikanske retter. Her er den med avokado
Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike tex-mex-retter.
Det er så enkelt å lage salsaen selv. Den smaker mye bedre enn den du kjøper
Raita er den indiske kusinen til tzatziki, en deilg svalende yoghurtdressing som er perfekt følge til sterk mat og krydrede grillretter.
Urtesmør lager du enkelt selv. Rør smøret mykt og tilsett friske urter som rosmarin, basilikum eller timian. Du kan selvfølgelig også bruke tørkede urter.
Blåmuggostdressing gir liv til alt som dipp for grønnsaker som til Buffalo wings med kyllingvinger eller blomkål.
Slik lager du hjemmelaget tomatsaus. Sausen er super på pizza, til pasta, og tilsetter du 3-4 dl vann og 1 hønsebuljongterning blir en deilig tomatsuppe.
Tomatchutney smaker godt til både kjøtt- og fiskeretter. Og et glass hjemmelaget chutney er morsom gave når du har laget den selv
Lag noen glass til oppbevaring utover høsten og vinteren. Den er et fast og godt følge blant annet til vilt.
Chutney laget med stikkelsbær bruker du som tilbehør til kjøtt eller fisk. Passer også veldig godt til ost og kjeks.
Guacamole lager du enkelt selv på 10 minutter med ingredienser som du kanskje allerede har.