Ssamjang er en deilig saus/dressing som du lett blander sammen og perfekt til koreansk ribbe.
Ssamjang er en deilig saus/dressing som du lett blander sammen og perfekt til koreansk ribbe.
Kinesisk chiliolje er klassisk tilbehør til en rekke kinesiske retter, spesielt fra Sichuan-provinsen. Kombinasjonen av olje og tørket chili gir en lysende rød chiliolje, som gir et ekstra kick både til dumplings og nudleretter.
Det er så enkelt å lage din egen tacosaus. Og ikke minst, den holder seg i kjøleskapet i minst to uker.
Det finnes sikker mange tusen varianter med hjemmelaget sennep. Her er vår variant med appelsin og honning.
Teriyaki er navnet på tilberedningsmetoden, ikke sausen, og denne versjonen er mer tro til originalen enn mange andre som har både hvitløk og ingefær på listen.
Teriyaki er ikke navnet på en saus, men på en tilberedningsmetode som innebærer å marinere hovedråvaren i denne sausen.
Zhug er Jemens svar på pesto og lages av koriander, grønn chili, chiliflak, hvitløk, kardemomme, spisskummen og olivenolje.
Frijoles refritos serveres med nachos chips, men kan også brukes som en rett i seg selv. Hvis du ønsker den vegetarisk, må du bruke olivenolje.
Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.
Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.
Dette er en saus som biter, selvfølgelig når det er både paprika, chili og hvitløk i den.
Habanero er en veldig sterk chili, men også den som har den mest fruktige og beste smaken.
Rabarbrachutney er godt tilbehør til grillmat, som for eksempel grillet kjøtt fra kylling eller kalkun.
Kirsebær er deilig og du kan lage mye godt med de. Du kan også lage en deilig chutney.
Pærer smaker herlig som de er. Men du smaker også deilig når du lager en chutney av de.
Det er veldig enkelt og raskt å lage chutney. Prøv denne oppskriften som er av det sterke slaget med fiken og tomat