Å lage majones gjør du på fem minutter. Alt du treng er en stavmikser.
Å lage majones gjør du på fem minutter. Alt du treng er en stavmikser.
Denne grillsausen er full av smak og den lager du enkelt selv lage selv. Sausen holder seg godt i kjøleskapet og passer veldig godt til både marinade og grillsaus.
Her er oppskriften på en syrlig og god og minst anvendelig salat. Den passer sammen med det meste av både kjøtt og fisk.
I Spania heter hvitløksmajonesen altså alioli. Aioli er den franske utgaven.
Mens hvitløksmajones heter alioli i Spania, er aioli den franske utgaven. Det tar deg maks femten minutter å lage den.
Du kommer langt med litt nøytral olje, litt sitron og et knippe blandede urter når du skal lage denne enkle urtemarinaden
Sitron- og persillemarinade er ideell for et bredt spekter av retter, spesielt når det gjelder sjømat og kylling.
Ingen skal komme her å si at poteter er kjedelig mat. Med denne oppskriften blir de hasselbackpotetene feststemt tilbehør eller en festrett i seg selv.
Denne retten passer perfekt som forrettet eller til stekt kyllingbryst.
Denne dipen kan brukes som saus til fisk eller kjøtt samt til grønnsaker.
Poteter er anvendelig til så mye. Selv følgelig også når du tilbereder de i ovnen. Forsøk denne oppskriften med båtpoteter.