Risotto og krabbe er en perfekt match. Med sjalottløk, hvitvin, matfløte, parmesan, basilikum og litt til får du et måltid du ikke vil glemme.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Risotto og krabbe er en perfekt match. Med sjalottløk, hvitvin, matfløte, parmesan, basilikum og litt til får du et måltid du ikke vil glemme.
Lag risottoen slik de vil ha den i Milano med asparges og stekte egg på toppen.
Denne retten får sin gode smak fra solmodne tomater, god basmatiris samt selvsagt alle de gode og velkjent krydderne. Løkfrø er kanskje ikke noe du har i krydderhylla, men er lett å få tak i.
Så enkelt kan du lage en hurtig-risotto med kokt ris og fisk og reker, gjerne rester etter helgen.
Kyllingrulader med risotto smaker fortreffelig med alt du skal i de og rundt.
Kyllingklubber trives veldig godt på urterisotto. Det forstår når du smaker.
Når fisken serveres med risotto, trenger du verken saus, grønnsaker eller poteter.
En deilig risotto der foie gras setter smak på retten som du sent vil glemme.
Det er utrolig raskt å lykkes med denne lekkerbiskenen, du trenger bare god kraft og god risottoris ved siden av kongekrabbe.
Et rekemåltid er som regel raskt å tilberede. Her gir vi imidlertid maten litt tid fordi du også skal lage risotto.
Har du plukket eller har sopp i fryseren, risotto et lettvint og deilig alternativ. Prøv denne oppskriften med den gylne kantarellen.
Denne risottooppskriften kommer fra et område rett sør for Verona i Italia som er kjent for en ristype som er ekstra godt egne for risotto.
Med den oppskriften kan du glede deg til et herlig måltid. Aspargesen setter mye smak i retten. Det gjør også den lille skvetten med hvitvin du skal ha i.