Spennende kyllingspyd inspirert av det chilenske kjøkken! Pebre og polenta er friskt og godt tilbehør som passer utmerket til marinert og grillet kylling.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Spennende kyllingspyd inspirert av det chilenske kjøkken! Pebre og polenta er friskt og godt tilbehør som passer utmerket til marinert og grillet kylling.
Det er på høy tid å få kyllingen på dagsplanen igjen. Lett og delikat skal det være, og derfor er dette forslaget en nydelig kyllingsalat.
Deilig kylling i wraps med salsa og ander godsaker. Dette smaker kjempegodt.
Hvis du lager basilikumkylling i sitronsaus og legger til eplerösti blir kyllingen ekstra god. Du finner oppskriften her.
Når kyllingfilet i strimler får marinere før steking, blir den ekstra saftig og god, som i denne greskinspirerte settingen.
Sitron skaper friskhet og sommerfølelse i denne lune kyllingsalaten.
En deilig kyllingsalat som du garantert vil lage flere ganger. Den er rask å lage.
Saftige grønnsaker og ost på innsiden av kyllingfileten gjør at du ikke trenger saus til denne retten.
En halv grillkylling fra butikken som sprites opp med ekstra smak, er det som skal til for å lage disse tacoene. Tilbehøret bestemmer du selv.
Kyllingfileter fra grill eller panne blir ekstra gode med urter, sitron og hvitløk
Denne retten med marinerte kyllingbryst kommer du garantert til å lage flere ganger.
Når fileten blir appelsinglasert gir det et ekstra piff i smaken.
Denne kyllingretten lager du på et kvarter. At du kan sette deg til bords så raskt går ikke utover smaken kan vi love.