- Varm litt olje i en stekepanne.
- Ha i spinat (skylt og tørket) og vend den rundt i pannen slik at den faller sammen.
- Smak til med salt og pepper.
- Del kyllingfiletene nesten gjennom - på langs med bordplaten - slik at de kan brettes ut.
- Smør ost på filetene og legg spinaten oppå.
- Rull sammen og brukt evt tannstikker (uten smak) for å holde dem sammen.
- Varm smør i den samme stekepannen.
- Stek filetene på middels varme på hver side slik at de får en pen brun overflate.
- La filetene ettersteke på svak varme til de er gjennomstekte.
- Pensle grønnsakene med litt olje og grill dem i en grillpanne eller på grill i noen minutter på hver side.
- Krydre grønnsakene med salt og pepper.
- Server kyllingfiletene med grønnsakene, oliven, friske urter og gjerne godt brød til
Våre beste oppskrifter med kylling finner du her