Røkt makrell, stekt, kokt eller gravet. Valget er ditt med oppskriftene du finner her
Denne måten å tilberede og krydre makrell på er typisk marokkansk. Og smaker fortreffelig også med makrell fra norske farvann.
Makrell er en ettertraktet råvare over hele verden. Her fra Guatemala, knallgodt, men ikke så eksotisk som du skulle tro.
Marinert makrell er unnagjort på 20 minutter å lage. Når du tilsetter de godsakene vi foreslår i oppskriften kan du glede deg til noe som smaker veldig godt.
Har du rester etter middagen med stekt makrell, har du et enda bedre måltid i vente, nemlig i syltet utgave. Den perfekte sommermiddag.
Her får makrellen følge av rabarbra. Du kommer ikke til å angre hvis du lager denne retten
Her serverer vi deg en deilig rett med makrell med nypotetsalat og en epledressing som setter fart på smaksløkene.
Japansk teriyaki-marinade er en perfekt match med norsk makrell.
Grillet makrell hører sommeren til. Her med grillet squash og tomat.
Du vet nok at sei er så mye mer enn bare seibiff med løk. Derfor skal du prøve denne deilige retten-
Denne retten har et elegant utseende og en veldig delikat smak.