Prøv en litt annerledes sjokoladekake. I denne oppskriften møter sprø tertedeig mykere sjokoladekremen. Du og dine vil elske den.
Prøv en litt annerledes sjokoladekake. I denne oppskriften møter sprø tertedeig mykere sjokoladekremen. Du og dine vil elske den.
Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.
Aprikosmarmeladen gir en ekstra god finish til denne epleterten som kan lages som porsjoner eller en stor kake.
En enkel og god kake som fylles rett før servering. Da holder bunnene seg sprø, den kan lages flere dager i forveien.
Sett en en ekstra spiss på denne paien med litt brennevin. Det er ingen fare for at du havner på fylla.
Er det ikke jordbærsesong kan du kjøpe frosne. Denne kaken er lett å lage og god som få.
Smak av timian og basilikum setter en ekstra spisse på denne høyt elskede kombinasjonen.
Det som gjør denne franske terten så smakfull er karamelliseringen. Du kan følge samme oppskrift for de fleste frukttyper, også de du måtte ha i fryseren som rabarbra.
Det er nesten ikke den frukt som fungerer i denne paioppskriften. Tykk deilig vaniljekrem og sprø paibunn tar imot det meste av søt og/eller syrlig frukt.