Vegetartaco med bimi og cashewkrem
Apéritif

Vegetartaco med bimi og cashewkrem

Her har tacomiddagen fått helt nytt innhold med grønnsaken bimi som er en mellomting mellom kinakål og brokkoli. En deilig vegetar-rett.

Fremgangsmåte

  1. Cashewkrem:
    For å lage cashewkremen legger du cashewnøttene i en bolle og heller over kaldt vann. La det trekke i ca. 10 minutter. 
  2. Tørk cashewnøttene og bland de sammen i en blender. Tilsett en skvett mandelmelk og miks i 5 minutter eller til de er helt most. Legg det i en bolle.
  3. Brett tortillalefser i to og plasser på et bakebrett slik at de er klare til å fylles.
  4. Kok opp vann i en stor kjele. Legg i Bimi og la det koke i 5 minutter før du tømmer ut vannet.
  5. Del isbergsalaten i de fire tortillalefsene. Dryss over koriander. Deretter legger du Bimi oppi tacoene.
  6. Dryss over fetaost, chili og vårløk. 
  7. Server fylte tacos med en god saft av limen på toppen sammen med cashewkremen.

Tips:
Et dryss med granateplefrø i tillegg eller i stedet for chili, en en god og frisk vri på denne tacooppskriften. 

Det er flere taco-oppskrifter her du må prøve

Her finner du mange grønnsaksretter som smaker veldig godt

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her