- Cashewkrem:
For å lage cashewkremen legger du cashewnøttene i en bolle og heller over kaldt vann. La det trekke i ca. 10 minutter. - Tørk cashewnøttene og bland de sammen i en blender. Tilsett en skvett mandelmelk og miks i 5 minutter eller til de er helt most. Legg det i en bolle.
- Brett tortillalefser i to og plasser på et bakebrett slik at de er klare til å fylles.
- Kok opp vann i en stor kjele. Legg i Bimi og la det koke i 5 minutter før du tømmer ut vannet.
- Del isbergsalaten i de fire tortillalefsene. Dryss over koriander. Deretter legger du Bimi oppi tacoene.
- Dryss over fetaost, chili og vårløk.
- Server fylte tacos med en god saft av limen på toppen sammen med cashewkremen.
Tips:
Et dryss med granateplefrø i tillegg eller i stedet for chili, en en god og frisk vri på denne tacooppskriften.
Det er flere taco-oppskrifter her du må prøve
Her finner du mange grønnsaksretter som smaker veldig godt