Forvarm ovnen til 200C.
Kutt tomatene og hvitløksfedd og plasser dem i et dørslag sammen med salt, og la stå i minst 45 minutter. Tilt dørslaget til siden i blant, for å få ut ekstra væske. Plasser tomatene på tørkepapir så de får rent av seg.
Ta paideigen ut av kjøleskapet og plasser på et stekebrett med bakepapir. Strø cheddar og blåmugg ost over bunnen, og la det være 1 cm fra kanten. Arranger tomatene på toppen, la de overlappe litt og være i et lag, strø finhakket timian over. Brett kantene over, pensle med egg, og plasser i fryseren i 10 minutter.
Drypp litt olivenolje og honning på paien før den stekes midt i ovnen i 40-55 minutter til den er gyllen og gjennomstekt. La hvile i 10 minutter før du strør nyrevet sitronskall over.
Se alle de andre gode oppskriftene med tomat
Her finner du veldig mange oppskrifter på vegetarretter
Og her har du 25 lettlagete vegetaroppskrifter som bør prøves ut
Se alle de andre gode oppskriftene med tomat
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig