- Soltørket tomat- og balsamicodressing:
Bland alle ingrediensene i en bolle. - Tomat- og løksalat:
Bland dressingen med tomatbåtene og løken. La det stå i romtemperatur og trekke litt. Sil av litt av dressingen til å over ved servering. - Ovnsbakte potetbåter:
Vask og del potetene i båter på langs. Tørk de. Skrell og del løken i båter. Hakk hvitløk og timian. - Legg potetene i en ovnspanne og ha på timian, løk, hvitløk, salt og pepper, olivenolje og bland godt.
- Spre det godt utover og bak det i ovnen på 180 grader i ca 20 min. Kjenn med en kniv at de er møre.
- Servering:
Legg tomat- og løksalaten i en dyp tallerken, fordel så de varme potetene på toppen. Legg på litt av dressingen fra tomat- og løksalaten. - Pynt med basilikum og bladpersille.
Lyst på en annen salat så se på disse