Del kjøttet i små terninger - eller kjøp ferdigstrimlet grytekjøtt.
Del potetene i terninger og eventuelt løk i båter.
Brun kjøttet raskt i en gryte og dryss over salt og pepper. Hell over buljong/kraft og kok opp.
Tilsett poteter og løk, og la suppen småputre til kjøttet er mørt, ca. 15 minutter.
Ha i bønner, tomater og nudler. Suppen er klar når nudlene er myke.
Pistou:
Bland sammen basilikum og hakket hvitløk i en food processor eller med en stavmikser. Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring. Rør inn parmesan til slutt.
Legg en klatt pistou i suppen like før servering, og by gjerne på ferskt brød til.
Her finner du oppskrifter på kraft til bruk i mange retter
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du mange flere deilige supper
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & Vinklubb og oppnå store fordeler samtidig