Pisk egg og sukker til eggedosis.
Smelt smør i en kjele og ha i melken.
Sikt alt det tørre i en bolle.
Når eggedosisen er stiv og fin, har du i det tørre og vender dette forsiktig men godt inn.
Ha så i det smeltede smøret og melken. Hell røren over i en form à 25 cm.
Stek kaken i 20-30 minutter ved 180 grader.
Hell sjokoladeblandingen i eggedosisen og vend dette godt i. La sjokoladekremen stå kjølig i noen timer.
Pisk opp sjokoladekremen rett før bruk. Du vil da se at den blir lysere i fargen.
Del så kaken i 2 og smør sjokoladekrem på den ene bunnen. Legg bringebærene oppå sjokoladekremen og legg den andre bunnen oppå.
Fordel så krem over kaken. La det være litt sjokoladekrem igjen til pynt.
Sprøyt ut små rosetter på kaken og legg en bringebær oppå. Jeg har brukt en stjernetyll/tupp for disse.