Sei med curry og kokosmelk

Ingredienser
ca. 800 g seifilet
1 rødløk
2 gulrøtter
1 fedd hvitløk
2 vårløk
2 ss currypasta
1 boks kokosmelk

Fremgangsmåte

Del fisken i nokså grove biter og strø på litt salt ogpepper. Skjær rødløken i ringer, skjær gulrøttene i penestaver, snitt vårløken på skrå i passe biter og finhakkhvitløken.

Ha en god skvett olje i en romslig stekepanne på middelsvarme. Ha i currypasta og rør det godt sammen med oljen mensdet småfreser. Ha i rødløken og stek et minutt til denbegynner å mykne. Ha så i gulrøttene, og etter hverthvitløken. La det steke under omrøring i et drøyt minutttil.

Hell over kokosmelk og en god skvett vann. (Det gjør ikkenoe om kokosmelken har stivnet i boksen, det er bare å røreden sammen med vann, det som er i boksen og en skvett fraspringen.) Ha i vårløken og fordel fiskestykkene i sausen.Legg over litt aluminiumsfolie og la det hele trekke tilfisken er ferdig, rundt ti minutter.

Sendt inn av Mari Therese Gjersøe

Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Skinkegrateng til middag kan alle lage
Dagens rett

Skinkegrateng til middag kan alle lage

En grateng rett fra ovnen er manges favoritt. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her