Glasur:
Rør alle ingrediensene sammen til en jevn glasur. Hold den lun og smøremyk.
Rullekake og fyll:
Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt hvetemel og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggedosisen. Legg bakepapir på en bakeplate og spre deigen jevnt oppå.
Stek i 8-10 minutter ved 190 grader.
Legg et bakepapir på bakebordet og fordel den medgjørlige kaffeglasuren over. Hvelv så kakebunnen over på papiret. Det kan være lurt å ha flere enn to hender akkurat til dette. La kaken avkjøles.
Pisk kremfløte myk med sukker og vaniljesukker og spre kremen over kakebunnen. La de ytterste 2 cm av kaken være uten krem. Fyllet må ikke være mer enn ca ½ cm høyt.
Rull så kaken med hjelp av papiret nokså stramt sammen og sett den i kjøleskapet med skjøten ned.
Sett kaldt i noen timer før servering.