Legg gelatinplatene i en kopp med kaldt vann. Visp egg og sukker og kakao i en kasserolle til det ikke er klumper. Tilsett melk og la det koke til kokepunktet. Klem ut vannet av gelatinplatene, og rør i forsiktig.
Ta kasserollen av platen. Avkjøl.
Pisk krem. Bland kremen i resten av massen. NB. Blandes det når det er kaldt, blir det skikkelig mousse, hvis det blandes når det er varmt, blir det en tofarget dessert, med sjokoladepudding nederst, og sjokoladekrem øverst.
Fordel i porsjonsskåler eller hell i en stor serveringsbolle.
Tips:
Pynt gjerne med litt krem hvis ønskelig, og det kjempegodt med litt vaniljesaus på.
Her ligger det mange oppskrifter på forskjellige sjokolademousse
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig