Laks:
Grill laksen på grillen eller i grillpanne i 3-5 minutter på hver side avhengig av tykkelse. Legg over på et fat og fordel salsa verde over. Pynt med sitronhalvdeler som du har grillet til de er pent brune.
Salsa verde:
Finhakk urter, kaper og ansjos og legg i en bolle. Tilsett resten av ingredienseen og bland godt. La stå i romtemperatur til den skal brukes.
Tips:
Om skinnet sitter på laksen, griller du den med skinnsiden ned for optimalt resultat.
Se våre andre oppskrifter med salsa verde
Se alle de andre gode lakseoppskriftene du kan trylle fram fra grillen
Gode råd og tips om grilling finner du her
Her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner kjøttet selv med disse gode marinadene
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig