Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Knut Yngve Davanger
Dette er en nydelig pastasaus, som også kan brukes til laks og kjøtt.
Fiskesaus med paprika er deilig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.
Sausen er veldig tykk og passer meget bra til Lasagne Verde Bolognese. Den karamelliserte løken og blandingen av forskjellig kjøtt gir en utrolig rikhet, fylde og balanse i sausen.
Sausen kan fryses, lag derfor gjerne dobbel porsjon. En sterk og kraftig saus som smaker godt en kald vinterdag.
Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
Les hele sakenBreiflabb er kongen av fiskedisken. Derfor må den få lov å skinne på tallerkenen. Med dette tilbehøret gjør den det til gangs.
Les hele sakenJulia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenLag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Enda raskere om du bruker ferdig paideig fra butikken.
Les hele sakenNoen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.
Les hele saken