- Stek løk, purre og paprika myke i olje i en stekepanne. Tilsett spinaten og stek til den faller sammen. Sett pannen til siden.
- Rør sammen egg, og tilsett olje og yoghurt.
- Bland sammen salt, bakepulver, hvetemel og sammalt hvetemel og ha dette i eggeblandingen. Bland inn grønnsakene, soltørkede tomater og osten.
- Fyll muffinsformer 2/3 fulle med røren og sett formene på stekeplaten eller bruk et muffinsbrett.
- Stek muffinsene midt i ovnen på 200°C i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.
Tips: Spis muffinsene nystekte som et lite måltid eller som tilbehør til supper og gryteretter. De er også kjempefine å fryse.
Overrask med spennende rundstykker
Eller prøv en av disse oppskriftene på mer klassiske rundstykker
Vi har flere fristende oppskrifter på scones
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig