Skrell og skjær løk i skiver. Grovstrimle kålen. Skrell gulrøttene og skjær i tynne skiver.
Stek løk, kål og gulrøtter forsiktig hver for seg i litt smør i en panne og legg det over i en gryte.
Strø på salt og pepper. Tilsett buljongen og la det koke i noen minutter.
Del epler i båter og stek dem i litt. Legg dem over i gryten og la det koke litt. Eplene skal ikke bli for myke. Smak til med salt og pepper.
Karridipp:
Bland sammen crème fraîche og karri og smak til med sukker.
Server grønnsaksgryten med kokte poteter og karridipp og strø over hakket kruspersille rett før servering.
Tips:
Har du rester av pølser, kan de tilsettes. Eller du kan også bruke røykte middagspølser i skiver som du steker litt i panne før de tilsettes gryten mot slutten.
Her finner du mange vegetaroppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig