- Couscous:
- Kok couscousen som det står på pakken, men tilsett halvparten av gurkemeien i vannet.
- Rens og del grønnsakene i biter/buketter. Forvell gulrøtter, brokkoli og blomkål. Skjær chili i små biter, fjern frø.
- Surr rødløk i skiver og hvitløk i olivenolje, tilsett resten av grønnsakene, couscous og chili. Surr videre til det er varmt.
- Riv skall av limen og press saften. Tilsett og smak til med spisskummen, salt og pepper.
- Raita:
- Skrell agurken og skjær lange skiver (så lang som agurken) med en potetskreller.
- Flå tomatene og del dem, ta ut fruktkjøttet.
- Bland sammen agurk, tomat og yoghurt og smak til med spisskummenog mynte.
- Fres sennepsfrø i oljen til de begynner å "poppe". Dryss frøene på raitaen ved servering.
- Raitaen serveres ved siden av.