- Strø grovt havsalt på den ene siden av fisken, og la den ligge i ca 20 minutter. Skyll av saltet før du krydrer med pepper og litt mer salt.
- Salat og dressing:
- Lag cæsardressingen ved å ha eggeplommen, ansjos, parmesan, hvitløk og sitronjuice i en blender og kjør det glatt.
- Spe så med oljen, start med dråper så en tynn stråle.
- Smak til med salt og pepper og kanskje litt mer sitronsaft.
- Vask og tørk salaten godt, gjerne med salatslynge.
- Fisk:
- Kutt fisken i strimler på ca 2 cm tykkelse og 10 cm lengde.
- Finhakk eller kjør hvitløk, sitron, timian sammen med oljen og vend fisken i blandingen.
- Træ den så på grillspydene.
- Grill fisken ca 1 min på hver side.
Tips: Legg grillspydene i vann i minst en halvtime, da tar de ikke fyr under grillingen.