- Start med margbein av okse. Legg beinene i isvann slik at margen blir myk og kan presses ut. Ta vare på margen til senere bruk.
- Kok beinene i 3-4 dager. Vask og puss margbeinet til det er helt reint. Legg i klor noen timer for å bleke det og skyll godt deretter. Tørk i ovnen i 3-4 timer ved 150 grader. Beinene kan brukes flere ganger, så all jobben er ikke forgjeves.
- Bestill blodpølse hos slakteren. Be om å få en litt mindre krydret utgave enn det som er standardresepten.
- Skjær en skive på ca 1 cm og stikk ut en runding med samme diameter som kamskjellet.
- Rens kamskjell. Ta vare på muskel og rogn.
- Fjern og kast magesekken og kok sjy av resten etter at du har skylt det godt. Kok så lenge at sjyen blir mørk og søtlig.
- Legg blodpølseskiven på toppen av margbeinet med kamskjellet oppå. Hell kamsjellsjy over.
- Og fordel soppcappuccinosaus (soppsaus som skummer) rundt.
- Garner med frisk timian oppå soppsausen.