Ha alle ingrediensene til pannekakerøren i en hurtigmikser og kjør til røren er glatt.
La røren hvile i 20 minutter. Stek pannekakene gylne på middels varme.
Stek kylling og kjøttdeig, tilsett krydder og vann. Ha i tacosaus og bønner og la det koke noen minutter. Tilsett paprika og frisk koriander
Legg litt av fyllet på hver pannekake og brett den som en wrap. Server med salat,
hjemmelaget guacamole, rømme og salsa
Tips:
Du kan selvfølgelig vispe sammen med en vanlig visp også.
Erstatt gjerne halvparten av hvetemelet med sammalt mel eller rugmel
Her finner du mange oppskriften på pannekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av
Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt