Bland sammen mel, salt, pepper, egg og melk til en glatt røre. Tilsett mais, ost og persille.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Så enkelt og så godt. Det er du sikkert enig når du har smakt de.
Bland sammen mel, salt, pepper, egg og melk til en glatt røre. Tilsett mais, ost og persille.
Sendt inn av Matprat.no
Med squash og fetaost lager du fetapannekaker som er en vegetarrett. Her er den enkle oppskriften du kommer til å benytte mange ganger.
Pannekaker kan også gratineres, og de kan til og med ha reker som topping.
Denne retten er det mange synes det er vanskelig å gå løs. Det skyldes nok flamberingen. Det er faktisk mye enkle enn du tror. Bare følg oppskriften.
Kokospannekaker smaker herlig. Prøv denne enkle oppskriften og du vil ikke angre.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenI Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenMed disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenTil denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele saken