Bland eggeplommer med sukker og pisk luftig, tilsett mascarpone og rør glatt.
Pisk eggehvitene stive med en klype salt. Bland eggehvitene og konjakken forsiktig med ostekremen.
Bland kaffe og marsalavin.
Legg et lag med krem i bunnen av en serveringsskål. Dypp fingerkjeksene raskt i kaffeblandingen (pass på så de ikke blir for bløte) og legg dem på kremen.
Legg et nytt lag med krem, deretter et nytt lag kjeks og avslutt med et lag krem.
Dryss revet sjokolade og kakaopulver på toppen og avkjøl ca. 1 time før servering.
Tips: Hvis du ønsker det lille ekstra kan du ha litt revet sitron- eller appelsinskall i ostekremen.
Tips: Det er ikke noe i veien for å ha litt kakao og sjokolade mellom lagene
Se våre andre oppskrifter på tiramisu
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig