Stek kyllingbrystet i smør og smak til med salt og pepper. La hvile i 10 minutter og skjær i skiver.
Rist brødskivene i en brødrister, på en grillpanne eller i stekeovnen.
Smør skivene med litt majones og sennep. Legg på salatblader og kyllingskiver. Dernest tomatskiver og agurkskiver.
Legg to og to skiver mot hverandre og del sandwichene i to fra hjørne til hjørne.
Spis sandwichene slik de er eller server med pommes frites eller stekte potetbåter ved siden av.
Har du imidlertid god tid er det bare å trå til. Stekte poteter, frites eller potetsalat som er vanlig å få servert ved siden av en club sandwich, det er også coleslaw og syltete grønnsaker av ulike slag.
Tips: Rester av grillet kylling kan også brukes.
Her finner du mange deilige oppskrifter på sandwich
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig