Legg fisken og en klype salt i en bolle. Bland. La stå noen minutter. Tilsett rødløk skåret i tynne skiver, grovhakket koriander, habanero og pepper i en dyp tallerken og bland godt.
Hell over tigermelken og dander med glasert søtpotet (se nedenfor) eller søtpotetpuré, og eventuelt litt ekstra koriander og habanero.
La fisken marinere i tigermelken i minimum 5 minutter før servering.
Tips:
Du kan godt bruke 1 stk vanlig rød chili i stedet for habanero.
Glasert søtpotet:
Skrell og kutt søtpotet i terninger. Kok opp i vann med appelsinjuice, stjerneanis, sukker og kanelstenger. Kok til møre. Sil av saften og fjern biter av krydder og ha over/ved siden av cevichen.
Les mer om cevichetradisjonen her
Se våre andre oppskrifter på ceviche
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig