- Sett ovnen på 200 grader.
- Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene eller pastarørene (noen av gangen) i ca 4 min.
- Ta dem forsiktig opp.
- Bland cottage cheese, chili og hvitløk.
- Fordel blandingen på platene/rørene.
- Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.
- Strø over osten.
- Gratiner i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter til osten er gyllen.
- Tomatsaus:
- Rens og hakk løken grovt.
- Ha løk, knuste tomater, finhakket hvitløk og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.
- Hell tomatsausen i en kjele. La det koke opp under omrøring.
- Smak til med soyasaus eller miso.
- Server sausen ved siden av pastarullene.
- Server gjerne med en grønn salat og godt brød.
Alt om pasta i Apéritifs pastaguide
Mange oppskrifter med kesam finner du her
Og her er veldig mange oppskrifter med cottage cheese
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig