- Dryss et tynt lag hvitløkspulver over kjøttet. Salte og pepre på begge sidene.
- Gni krydderet godt inn i kjøttet.
- Legg kjøttet i en dobbel plastpose og hell over cola. Sett kjølig i ca. 4 timer. Snu kjøttet av og til.
- Siste timen tilsetter du barbequesaus. Pass på at alt kjøttet er dekket.
- Grill kjøttet på middels varme, under lokk, ca. 30 minutter. Snu kjøttet av og til.
- Legg på baconskiver, legg på lokk og stek ca. 10 minutter til baconet er gjennomstekt.
- Pensle over med litt barbequesaus de siste minuttene før servering, og la det steke til overflaten er "tørr".
Tips: Hjemmelaget er alltid best, prøv denne oppskriften på BBQ-saus
Se alle de gode grilltipsene her
Mariner grillmaten selv med disse gode marinadene
Her finner du veldig mange herlige grillretter