Disse havrekakene er skikkelig saftige og har mye smak, men vil du ha enda mer, kjører du bare på med en større klype med cayennepepper. Eller du kan øke på med smak i tilbehøret.
Disse havrekakene er skikkelig saftige og har mye smak, men vil du ha enda mer, kjører du bare på med en større klype med cayennepepper. Eller du kan øke på med smak i tilbehøret.
Denne oppskriften kan godt brukes som et vegetarisk alternativ, minus torsken altså, siden den har så stor smaksintensitet og trenger bare litt ris ved siden av for å gi god metthetsfølelse.
Blomsterkålen er en krysning av grønnkål og rosenkål. Med denne smaksrike kinesiske wokretten kan kommer alle rundt bordet til å juble.
Denne oppskriften har ingen sære ingredienser, bare det du finner selv i den minste butikk. Trolig har du alt i skapet allerede.
Denne oppskriften er en norsk variant av de klassiske bolinhos. Disse er laget med sild, potet og krydder. Serveres med paprikamajones.
Her er en deilig kinesisk wokrett med fisk og sopp og selvfølgelig mye annet godt som du finner i oppskriften.
Chow mein er en kinesisk-amerikansk rett der en kombinasjon av skalldyr, kylling og grønnsaker tilberedes for seg og deretter blandes med wokstekte nudler.
Stekt thairis med kylling - Khao phat kai. Det er langt enkle enn du tror. og ingrediensene får du lett tak i.
Mange er blitt kjent med thailandsk kokekunst. Nå kan du servere kjøttbollene slik de gjør.
Her er en oppskrift som er virkelig hot der biffkjøttet får følge av korianderfrø, karvefrø, chili og rekepasta. Alt i en wok.
En biffkarri som får fart på smaksløkene og som du garantert kommer til å lage flere ganger.