Ha ris og vann i en tykkbunnet kjele. Kok opp og la det koke under tett lokk i ca 15 minutter, til risen er myk og har absorbert alt vannet.
- Varm olje i en panne og fres kyllingkjøttet til det skifter farge. Tas opp av pannen.
- Ha i løk og fres til løken er myk. Tilsett hvitløk og bønnespirer og fres det et øyeblikk.
- Tilsett ris, legg kyllingkjøttet tilbake i pannen og smak til med fiskesaus.
- Rør om over sterk varme noen minutter. Ha i soyasaus etter smak.
- Legg det på et serveringsfat og pynt med vårløk og chilistrimler.
- For å lage chilis til pynt, skjæres de på langs, og frøene fjernes. Chilien skjæres så diagonalt i meget tynne strimler.
- Legg strimlene i isvann i kjøleskapet så de blir sprø og krøller seg.
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig