Denne retten får sin gode smak fra solmodne tomater, god basmatiris samt selvsagt alle de gode og velkjent krydderne. Løkfrø er kanskje ikke noe du har i krydderhylla, men er lett å få tak i.
Denne oppskriften kommer fra Nord-India hvor den kalles Lahsun Paratha. Der erbrødbaking nesten er en kunstform og brødslagene er nesten utallige.
For alle som kommer fra Bengal, er fisk og ris en av livets gleder. En glede du også bør unne deg. Bare følg oppskriften og du får en duft av India.
Den pakistanske regionen Sindh er kjent for sin matkultur, denne spinat - og linsegryten er dessuten vegansk.
Paratha er et mykere og fyldigere brød enn chapati, men det tar tid å bake, så planlegg måltidet i god tid.
Indisk gryte i pose var 1970-tallets helgekos nummer en. Nå lager du den fra bunnen av og det på bare en halvtime. For godt til å være sant, tenker du kanskje? Nei da, bare se opp skriften her.
Dette er oppskriften på en tomatsuppe med deilige ingredienser som setter fart på smaksløkene. Likevel ikke så hot at du brenner tunga hvis du da ikke forsøker å spise den for varm.
Her er oppskriften på en glutenfri pai som smaker himmelsk og som er enkel å lage.