Forsøk denne hjemmelagde grønnsakpizzaen. Vegetarmat betyr absolutt ikke kjedelig mat. Denne pizzaen har mange deilige smaker som du garantert vil sette pris på.
Å lage pizzaen selv gir en større smaksopplevelse enn å satse på frysedisken. Velger du typisk norske råvarer får den et særpreg som alle kommer til å sette pris på.
Brød med gulrot og poteter blir saftig og godt. Husk å kna deigen godt og la den få god tid til å heve seg.
Bak et olivenbrød som smaker perfekt som følge til mange retter. I dette brødet har vi tilsatt soltørkede tomater og krydderurter. Det gir en helt spesiell smak.
Ciabatta med surdeig gir en ekstra saftig og holdbar brødbakst. Til suppe eller andre varmretter samt til blings og sandwich med pålegg.
Grissini er sprø brødpinner. Det har alle erfart som har besøkt restauranter med ekte italiensk mat. Du kan selvfølge kjøpe de ferdig. Langt bedre blir de hvis du lager de selv, og det er utrolig enkelt. De passer veldig godt som tilbehør til supper, gryteretter, ostefat og tapasbord.
Denne pizzaen smaker herlig. Det vil du oppleve etter å ha smakt den. Vi er overbevist om at det ikke blir siste gangen du serverer denne.