Denne iskaken blir garantert en av dine favoritter. Søt, god og fyldig. Du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester.
Denne iskaken blir garantert en av dine favoritter. Søt, god og fyldig. Du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester.
Torsk trives veldig godt sammen med godt smør og syrlige norske epler.
En deilig sjokoladekake som du og dine garantert vil like. Om du ikke spiser opp hele med en gang, holder den seg svært godt.
Den irrgrønne fargen fra matcha-te-pulveret gir denne kaken et vårlig preg. Den luftige blandingen av varmvispet (sveistsisk) marengs og hvit sjokoladesmørkrem gjør den mektig god.
Denne kaken som er veldig populær i Canada og USA er både søt og fet, men også veldig god.
Du trenger av og til en pause fra kjøtt. Da skal prøve denne oppskriften med steinbit, auberginepuré og en deilig vinagrette laget av grønnsaker som du serverer lun.
Nesten alle amerikanere elsker disse kakebitene med det merkelige navnet. Prøv oppskriften så blir du overbevist også.
Får du tak i en hel småkveite, må du prøve å tilberede den på måten vi anbefaler her. Den hele fisken gir ekstra wowfølelse, og ikke minst mye smak.
Dette er kaken du skal bake til 17. mai.Det blir en opplevelese som er nasjonaldagen verdig.
Denne terten blir en suksess enten det er til barnas bursdag eller ved siden av en god kopp kaffe.
Kveite er en av våre aller fineste fisker. Sammen med friske, grønne grønnsaker får du et festmåltid som garantert blir en suksess.
Biff er alltid velkommen. Følg denne enkle oppskriften som har et litt annet tilbehør enn du kanskje er vant til. La pommes frites eller bakte poteter få en pause.
Blåskjell og pommes frites - moules frtes - er en belgisk storfavoritt. Her er oppskriften.
Gjøkalven er ett type kjøtt med lavt jerninnhold som gjør det ekstra mørt. Med trøffelsaus og jordskokkpuré har du en rett som kommer til å imponere de fleste.
Entrecôte fra grillen eller steikepannen med et spennende tilbehør som gir deg en helt annen smaksopplevelse er hva vi byr på. Prøv med peanøttsmør.
Retten som også kalles bagna cauda betyr rett og slett varmt bad og skal serveres varm med rå grønnsaker.