Risgrøt er ingen heksekunst å lage. Du er simpelthen garantert å lykkes hvis du følger vår oppskrift.
Risgrøt er ingen heksekunst å lage. Du er simpelthen garantert å lykkes hvis du følger vår oppskrift.
Denne retten med eggesalat med purre lager du på bare 15 minutter. Følg oppskriften og du er sikret en deilig start eller til lunsj og kanskje til middag.
Reinsdyrstek er festmat for mange. Det møre, smakfulle kjøttet i følge med en fyldig viltsaus gir en følelse av eksklusivitet. Og så er det utrolig godt.
Rømmegrøt og spekemat det er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke, er feitetirsdag, 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger.
Rømmegrøt er lett å lage og en rett som mange setter pris på. Du ha en klatt smør på, kanel og sukker også.
Her er en enkel oppskrift på hjemmelaget viltsaus. Garantert verd jobben og smaker herlig.
Rømmegrøt er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke er eksempelvis 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger. Her er den enkle oppskriften
Det er enkelt å lage en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å hvordan du skal gå frem.