Med fryste grønnsaker er denne deilige tykke kjøttsuppen ferdig på et øyeblikk. Det er selvsagt fullt mulig å lage den med grønnsaker du skreller og skjærer opp. Den kan selvfølgelig lages helt uten kjøtt.
Med fryste grønnsaker er denne deilige tykke kjøttsuppen ferdig på et øyeblikk. Det er selvsagt fullt mulig å lage den med grønnsaker du skreller og skjærer opp. Den kan selvfølgelig lages helt uten kjøtt.
Grillmat hører sommeren til, og denne retten med svinemedaljonger er perfekt på travle dager så rask som den er å tilberede.
Fyller du tomater med hvitløk, provencekrydder og annet godt, passer de perfekt som tilbehør til lammeretter eller på tapasbordet.
Rillette er det samme som en postei som består av kjøtt og fett. I denne oppskriften er det kjøtt av kanin som er brukt. Lager du denne kan du glede deg til noen deilig.
Er du tilhenger av å lage noe lettvint, anbefaler vi fransk løksuppe med røtter i Provence.
Lammeribbe kan du bruke til middag eller på tapasbordet. Med camargue blir ribba ekstra god.
Lammet er alltid godt. Ta derfor sats og trå til for fullt med denne spennende oppskriften.
Poteter er anvendelig til så mye. Selv følgelig også når du tilbereder de i ovnen. Forsøk denne oppskriften med båtpoteter.
Nå skal du bake fileten i ovnen og drysse på provencekrydder. Ute av ovnen får den besøk av Crème Fraîce.
Kjøttpudding er en litt glemt rett, som kan være noe av det kjedeligste som finnes, men også en veritabel smaksbombe. Alt avhengig av hva du putter i puddingen som her.