Sei redder hverdagsmiddagen, spesielt om du tør å prøve noe annet enn den vanlige seibiff med løk. I denne retten får sien følge av blant annet kaperssmør. Siden sei er så mager, trenger den litt fett for å by på mer av sin egenkarakter.
Å gratinere blåskjell tar litt lengre tid enn å bare dampe dem. Men med den smakskraftige sausen til forstår du at det er verd tiden.
På disse grillspydene bruker du laks og kamskjell. Tilbehøret kommer opprinnelig fra Libanon. Tabbouleh er en salat laget med byggris.
Når du skal lage rulade av fisk er det viktig at du bruker en fisk som holder godt sammen slik som kveite, men steinbit er også veldig godt egnet i denne oppskriften.
Sild smaker perfekt om sommeren. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat og du vil ikke angre.
Denne retten er rask og lage, og smaker himmelsk. Du får selvfølgelig oppskriften på hvordan du lager tunfisksaus.
Pasta blir du aldri lei av. Den smaker like godt kald som varm. Til denne salaten kan du selvsagt bruke pastarester fra dagen før