En lekker kombinasjon av fatlagret rom, masse mynte, lime og litt champagne.
Fra speakeasyene i Al Capones Southside Chicago til den norske solveggen. Her får du masse urtepreget friskhet å leske deg med.
Denne klassiske libanesiske retten lages opprinnelig med lam, men så vel storfe som kylling kan brukes.
Mojito på norsk med akevitt laget med ville myntevekster og lagret på bourbonfat. En forfriskende og varmende drink året rundt.
Denne drinken gir mye av den samme smaken som mojito - syrlig lime og frisk mynte. Men den har det lille ekstra.
Her kombinerer du det deilige reinskavet med tortilla og masse annet godt.
I denne oppskriften er avocadoen ikke mer framtredende enn at den passerer hos selv den mest konservative som insisterer på vanilje som eneste akseptable smakstilsetning.
Soltero Y Sabroso betyr rett og slett enkel og velsmakende drink på spansk. Og den lever godt opp til navnet.
Utseendet er viktig på en valentinkake, men smaken må også sitte. Du kan komme unna med en hurtigløsning som denne uten at det går på bekostning av smaken. Selv midtvinters.
Laab (Larb, Lahb, Larp eller Laap) er en thailandsk klassiker med malt kjøtt som serveres i friske kålblader. Laab moo er med svin og laab gai er med kylling.
Lag disse herlige lammekotelettene. Når du serverer dem med sitronmynte-salsa verde blir det jubel rundt bordet. Her får du oppskriften på alt du trenger til et herlig måltid.
Denne kaken er en herlig dessert. Du kan selvfølgelig også bruke den til kaffen. Med bringebær og frisk mynte garanterer vi at den vil falle i smak hos alle rundt bordet.
Denne drinken kan også lages i en bolle hvis du venter storinntrykk. Og den kan dessuten lages som alkoholfri versjon. I så fall bruker du bare litt mer ingefærøl.
Slush smaker fantastisk når det er varmt. Denne ellers også. Og den er veldig enkel å lage med et litt eksotisk preg.