Dette er Arne Brimis oppskrift på en deilig mors av laks mye deilig godt i.
Her kombineres tre typer laks med fyldig avokadokrem på brød som pigges opp i brødristeren. Ekstra luksus er det med lakserogn på toppen
Med en slik forrett blir vennefesten en suksess med disse lettagete munnfullene med skalldyrfylte torskeruller som også er perfekte til et koldtbord.
Det er utrolig hva du kan lage med røkelaks. Eksempelvis en omelettrull med laks som passer perfekt som tapas.
En forrett er forutsetning for en festmeny Vi foreslår pepperristet kongekrabbe på hvitløkstoast med avokadopuré, mango og laksekaviar. Her er oppskriften.
Denne oppskriften er laget av en av Norges fremste kjøkkensjefer, nemlig Even Ramsvik. Retten har spennende ingredienser satt sammen på mesterlig vis.Du kan glede deg.
Denne klassiske russiske hønsesalaten med krabbe heter i Russland vinegrets vuritzej.