Hoffdessert er supergod og ikke minst lettlaget som rett og slett bare består av lagvis med marengs, iskrem, pisket krem, mandelflak og sjokoladesaus.
Denne lekre hasselnøtt- og sjokolademoussen er perfekt følge til friske fruktsauser.
Vaniljeis er deilig både til dessert og som noe å kose seg med. Server den gjerne med rabarbrasuppe.
Seafood chowder er en tykk skalldyrsuppe med både blåskjell, hvit fisk og reker.
Det tar deg bare litt ekstra tid å lage en gulrotstuing som smaker ekstra godt Oppskriften er veldig enkel.
Créme Brûlée er en klassisk dessert. Og er en perfekt avslutning på et godt måltid. Den er dessuten enkel å lage.
I Bologna lages retten selvsagt ikke av kjedelig kjøttdeig fra supern og en boks med tomatpuré, men av en rekke ingredienser som får lov til å godgjøre seg en stund før den serveres som en dam midt i en ring av pasta, helst av typen tagliatelle.