Hoffdessert er supergod og ikke minst lettlaget som rett og slett bare består av lagvis med marengs, iskrem, pisket krem, mandelflak og sjokoladesaus.
Hoffdessert er supergod og ikke minst lettlaget som rett og slett bare består av lagvis med marengs, iskrem, pisket krem, mandelflak og sjokoladesaus.
Denne lekre hasselnøtt- og sjokolademoussen er perfekt følge til friske fruktsauser.
Vaniljeis er deilig både til dessert og som noe å kose seg med. Server den gjerne med rabarbrasuppe.
Seafood chowder er en tykk skalldyrsuppe med både blåskjell, hvit fisk og reker.
Det tar deg bare litt ekstra tid å lage en gulrotstuing som smaker ekstra godt Oppskriften er veldig enkel.
Créme Brûlée er en klassisk dessert. Og er en perfekt avslutning på et godt måltid. Den er dessuten enkel å lage.
I Bologna lages retten selvsagt ikke av kjedelig kjøttdeig fra supern og en boks med tomatpuré, men av en rekke ingredienser som får lov til å godgjøre seg en stund før den serveres som en dam midt i en ring av pasta, helst av typen tagliatelle.