Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.
Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.
Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Croquetas er perfekt snack til et glass vin eller øl, og på ethvert tapasbord. De kan også serveres med aioli, brød og en salat for et fullverdig måltid.
En skikkelig kraftpakke av en kveiterett. Det er selvfølgelig tilbehøret med på å gjøre den til. Du kan bruke en annen type hvit fisk.
En deilig vegetarrett som får smaksløkene til å vibrere. Enkel å lage er den også.
Flyndre er en delikatesse som vi ikke bruker ofte nok. Saftige ruller av denne fisken med smaksrikt fyll i en frisk eplesaus blir en herlig middag.
Denne rødvinsmarinaden lager du på et øyeblikk. Så skal kjøttet kose seg i den et par timer.
Dette er oppskriften på en marinade du kan bruke til både kylling, svin og kalv. Alle urtene bidra til at kjøttet for en herlig smak du kan glede deg. Garantert ikke siste gangen du lager denne
Det er mange varianter av rødvinsmarinader. I denne oppskriften bruker du laurbærblad, timian og hvitløk. Og husk det er viktig med olje.
Hvis du har tenkt å grille og vil ha maten ferdig raskt skal du tre kyllingfilet på grillspyd.
Denne oppskriften vil garantert falle i smak hos alle rundt bordet. Sitronen gir smak, og med den anbefalte sausen ble det suksess.